ΟΜΙΛΟΣ ΖΟΡΠΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο ΟΜΙΛΟΣ

Ξεκινήσαμε το 1975 ως ένας μικρός οικογενειακός φούρνος στην κοινότητα Αθηένου της Λάρνακας. Σήμερα είμαστε ένας από τους πιο αναγνωρισμένους Ομίλους στην Κύπρο, με brands που δραστηριοποιούνται στους χώρους της αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής, της εστίασης, του καφέ και της λιανικής πώλησης τροφίμων, με παρουσία και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Με περισσότερα από 100 σημεία πώλησης και τρεις μονάδες παραγωγής, εξελισσόμαστε και διαρκώς καινοτομούμε, ώστε να παρέχουμε γευστικές και ποιοτικές εμπειρίες απόλαυσης. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα που συμπεριλαμβάνει τους Φούρνους Ζορπάς, τα ζαχαροπλαστεία Pralina & τα εστιατόρια Pralina Εxperience, το εστιατόριο Pinolo, τις καφετέριες Coffee Berry, τα καταστήματα The French Workshop στη Νέα Υόρκη, τα παγωτά Kayak και το Ίδρυμα ΜΑΖΙ.

Είμαστε οι αξίες μας

Η ποιότητα, η εμπιστοσύνη και η δημιουργία είναι οι αξίες με τις οποίες ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε να υπηρετούμε μέχρι σήμερα. Αξίες οι οποίες αντανακλώνται μέσα από το κάθε προϊόν που δημιουργούμε και την κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε. Επιλέγουμε τα πιο εκλεκτά υλικά και δημιουργούμε γεύσεις που εμπιστεύεστε, βάζοντας αγάπη και φροντίδα σε κάθε εγχείρημά μας. Εμπνεόμαστε από τις ανάγκες της καθημερινότητας και τις μεταφράζουμε σε γεύσεις και πράξεις.

Είμαστε οι πράξεις μας

Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή, προσφέροντας ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες και άριστη εξυπηρέτηση. Παράλληλα, θεωρούμε πως η προσφορά στον άνθρωπο είναι ύψιστο καθήκον μας. Έτσι, μέσα από μια σειρά δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επιδιώκουμε να συνεισφέρουμε στην τοπική κοινωνία και να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του συνόλου της.

Είμαστε οι άνθρωποί μας

Είμαστε μία ομάδα με περισσότερα από 3.000 μέλη, που εργαζόμαστε στον Όμιλο Ζορπάς. Χτίζουμε μεταξύ μας μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στον αλληλοσεβασμό, την ειλικρίνεια και την ευγένεια. Πιστεύουμε ακράδαντα, άλλωστε, πως η αλληλοκατανόηση και η εποικοδομητική συνεργασία οδηγούν στην εξέλιξή μας.

Είμαστε η εξέλιξή μας

Παρέχουμε στους ανθρώπους μας ευκαιρίες για συνεχή εκπαίδευση και πρόοδο. Επιπλέον, δίνουμε βαρύτητα στην καινοτομία, την έρευνα και την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνογνωσίας της ομάδας μας. Όλα αυτά μας δίνουν ώθηση, ώστε να διευρύνουμε συνεχώς τις δραστηριότητές μας, με νέα καταστήματα, τμήματα, προϊόντα καθώς και brands, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Είτε βρίσκεστε στην αρχή της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, είτε θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, το οποίο θα σας προσφέρει επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη, δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και υποβάλλετε την αίτησή σας.